Pieter Janbroers

Met een solide opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam, waar ik mijn diploma excellent heb behaald, en na enkele jaren als ontwerper te hebben gewerkt voor een gerenommeerd interieurbedrijf, heb ik in 2021 mijn eigen werkplaats gevestigd in het hart van Utrecht. Mijn bedrijf begon zijn reis, waarbij ik mijn passie voor meubelontwerp en vakmanschap combineer.

Gedurende mijn loopbaan heb ik met diverse partijen samengewerkt, waaronder architecten, interieurontwerpers en kunstenaars en vakmannen. Deze samenwerkingen hebben mijn inzicht in creatieve en functionele ontwerpen verbreed, wat de basis vormt voor mijn benadering van elk nieuw project.

Mijn specialiteit ligt in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte meubelstukken. Voor elk maatwerkproject plan ik een kennismaking om de behoeften van de klant nauwkeurig te begrijpen. Vervolgens presenteer ik een passend voorstel met behulp van geavanceerde 3D-ontwerpsoftware, waarbij ik ernaar streef de visie van mijn klanten te weerspiegelen en de ruimte optimaal te benutten.

Naast mijn maatwerkprojecten werk ik voortdurend aan mijn eigen merklijn. Mijn collectie wordt voortdurend uitgebreid en ik blijf experimenteren om mijn creaties te verbeteren en vernieuwen.

Bij JanbroersDesign draait alles om voortdurend experimenteren en het brengen van vernieuwing in uw interieur. Mijn doel is om de perfecte mix van functionaliteit, esthetiek en vakmanschap te bieden, waardoor elke ruimte tot leven komt met unieke, op maat gemaakte meubelstukken.

Met een samenwerking zal u al snel de passie proeven waarmee ik mijn vak uitoefen.

En graag nodig ik u uit voor een ontmoeting op mijn huidige werkplaats in Hedel (Noord-Brabant)

Proces

Het is voor mij belangrijk om de vraag zo goed mogelijk in beeld te hebben om te komen met een passende oplossing. Hierbij is niets te gek. Het is dan aan mij om de kern te vertalen. Of u nu een warrig idee heeft, of een droom die u tot in details heeft uitgewerkt.

Na een gesprek waarbij uw eisen en wensen besproken worden ga ik voor je aan de slag. En waarbij nodig plan ik meteen een bezoek in om bij u te komen inmeten.

Ik maak een 3D ontwerp zodat u een reëel beeld krijgt van het eindresultaat. Eventuele aanpassingen kunnen hierna nog gedaan worden. Ik leg graag mijn eigen persoonlijke touche in mijn werk wat vaak tot verrassende resultaten leidt. Na goedkeuring ga ik aan het werk in mijn werkplaats en eventueel op locatie.

Eventueel kan ik ook een 3D visualisatie maken. Dit geeft het uiteindelijke gevoel nog beter weer. Dit doe ik met dezelfde tekening waar ik mijn inmeetgegevens heb verwerkt, en dus ook de vaste maatvoering van uw ruimte en het meubel. Wat u ziet is daadwerkelijk wat u krijgt.

Productie:

Na de eerste aanbetaling binnen te hebben, kunnen mijn bestellingen gemaakt worden. Hierna start de productie in eigen werkplaats van ca. 185m2 en levering kan gepland worden.