Over Pieter

Over Pieter2022-02-11T16:07:28+00:00
Pieter Janbroers

Na mijn opleiding aan het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam, en het excellent afgerond te hebben, heb ik een aantal jaar als ontwerper gewerkt voor een interieurbedrijf. Sinds 2021 heb ik een werkplaats in de stad Utrecht en ben ik gestart met mijn bedrijf. Ik heb al voor veel partijen gewerkt zoals architecten, interieurontwerpers en heb ik samengewerkt met kunstenaars. Hiernaast heb ik projecten die ik ontwerp en vervaardig. Veel van mijn projecten zijn maatwerk.

Bij een kast op maat is het gebruikelijk dat ik een kennismaking inplan om de vraag nauwkeurig in beeld te krijgen. Daarna kom ik met een passend voorstel met een 3D ontwerp dat ik kan aanbevelen. Ik probeer hierbij een klant zo veel mogelijk aan te voelen en een ruimte zo optimaal mogelijk te benutten.

Naast mijn maatwerk project werk ik ook aan mijn eigen merk lijn. Ik blijf mijn collectie aanvullen en experimenteer om te blijven verbeteren.

Wat voor mij Janbroers Design inhoud, is blijven experimenteren en verfrissing geven aan uw interieur.

Hoe ga ik te werk?

Het is voor mij belangrijk om de vraag zo goed mogelijk in beeld te hebben om te komen met een passende oplossing. Hierbij is niets te gek.
Na een gesprek waarbij je wensen en ideeën besproken worden ga ik voor je aan de slag. Ik maak een 3D ontwerp zodat je een reëel beeld krijgt van het eindresultaat. Eventuele aanpassingen kunnen hierna nog gedaan worden. Ik leg graag mijn eigen persoonlijke touch in mijn werk wat vaak tot verrassende resultaten leidt. Na goedkeuring ga ik aan het werk in mijn werkplaats en eventueel op locatie. Mijn werkplaats bevindt zich in Utrecht dus centraal gelegen waardoor afstand vaak geen probleem is. Zo werk ik vaak in Amsterdam, Den Haag of bij mijn oorsprong in Noord-Brabant. Doordat ik een sterk netwerk heb opgebouwd, kan ik ook grotere projecten met gemak aan.

  • Snijplank
  • Zwevende kast
  • Decor Granm'ma
  • kandelaar
  • Kunstobject
  • Kasten onder nok
Ga naar de bovenkant