klantreacties

Enkele aardige reacties van mijn klanten

“Echt een blikvanger ”

Voor onze bieren zochten wij een aantrekkelijk display voor in de plaatselijke Jumbo. Pieter heeft dit geheel voor ons uit handen genomen door het te ontwerpen en maken. Op zijn initiatief werden de wielen mooi weggewerkt. Echt een blikvanger nu in de winkel. Dank Pieter!

Brouwerij de Toekomst

Inge Ruim

“Echt zo mooi!”

De tip om Pieter van Janbroers Design in te schakelen was de juiste, ons TV meubel op maat is echt zo mooi. Pieter heeft onze wens exact kunnen uitvoeren door te luisteren, mee te denken en in 3D vooraf te laten zien. Een meubel ontwerper met passie.

Inge Ruim

Loes de Jong

“Echt vakmens ”

Wij hebben door Pieter meerdere meubelstukken laten ontwerpen en maken voor in huis. Hij heeft onze badkamerkast voorzien van eikenhouten deuren op maat, salontafels en een grote eettafel gemaakt. Dit alles zeer naar wens. Een echt vakmens die altijd een unieke twist ontwerpt aan jouw meubel.

Loes de Jong

Laurien de Keijzer

“Degelijk gemaakt ”

Toen we Pieter benaderden, hadden we al een flinke zoektocht naar een geschikt tv-meubel achter de rug. Pieter kwam bij ons langs en dacht met ons mee. Welke kleur, welke stijl, welke vorm er bij ons in huis zou staan. We wilden iets unieks, praktisch en moois. Pieter ging schetsen en betrok ons in dit proces. Hierdoor is er een kastje ontstaan die perfect bij onze wensen past. Het kastje is degelijk gemaakt van goed materiaal. We zijn heel blij met het resultaat. Het kastje is degelijk gemaakt en van goed materiaal.

Laurien de Keijzer

Dirk de Jong

“Zeer tevreden”

Toen we onze keuken gingen verbouwen zaten we met een probleempje. Muurtje uitgebroken, maar toen zaten we wel met een litteken op het plafond.
Pieter Janbroers gevraagd of hij een oplossing wist. En dit heeft hij toen voor ons gemaakt, we zijn er zeer tevreden over.

Dirk de Jong